sâmbătă, 14 august 2010

Să construim o nouă Românie !


Comentariu la articolul SCRISOARE CĂTRE UN GENERAL

Acest articol, preluat din APEL CĂTRE ARMATĂ http://viitorul.wordpress.com/2010/05/09/apel-catre-armata-faceti-v... reflectă situaţia reală a militarilor din zilele noastre.

Consider că după lansarea acum circa 10 ani, a campaniei de informare internaţională MASELE CONDUC PUTEREA (de către reprezentanţii Fundaţiei MASS COMMUNICATION POWER) încep să apară totuşi, roadele acesteia. După cum aţi observat, în ultima perioadă de timp, tot mai multi militari în rezervă în mod special, susţin ideea de a urma calea celor mulţi, a maselor şi nu a politicienilor, care şi-au pierdut credibilitatea, nerespectând interesele cetăţenilor.

Iată exemplul unui ofiţer în rezervă care se prezintă la televiziunea poporului, OTV şi vorbeşte cu mult curaj telespectatorilor din ţară şi străinătate despre datoria militară, manipularea opiniei cetăţenilor, dar şi despre marile probleme nerezolvate datorită politicienilor, care ne-au condus ţara în ultimele două decenii.

"Este acum cazul să construim o nouă Românie şi să aducem speranţa în inimile cetăţenilor !"
VIDEO

http://meritulcetateanuluiputernic.ning.com/video/mov00996-1

http://meritulcetateanuluiputernic.ning.com/video/mov00997-1

Părerea mea este că odată cu înfiinţarea Partidului Poporului, toţi cei care au furat şi au păcălit cetăţenii, mă refer în general la guvernanţi şi la politicieni, urmează să-şi primească răsplata pentru faptele lor antisociale. Acest lucru este posibil în cazul preluării puterii de către adevăraţii conducători, ca urmare a aplicării LEGII COJOCARU, a instaurării unei reale democraţii în România. (după cum bine ştiţi, legea la care fac referire, reprezintă spaima tuturor conducătorilor care au reuşit să profite de bunurile poporului dupa anul 1989).

U R A N U S

V 19, PM la 7:19 pm

SCRISOARE CATRE UN GENERAL


Mi-ar displace sa stiu ca scriu in numele a milioane romani de onesti si muncitori, dar ajunsi la sapa de lemn, din cauza guvernarilor mafiote postdecembriste; din nefericire, chiar scriu in numele acestora, dovada fiind presa romana abundanda de vesti proaste si dezastruoase si dovada fiind chiar declaratiile dvs.si incercarea de a construi un echilibru politic, prin infintarea unei noi formatiuni politice.
Trebuie sa va spun deschis parerea mea:
timpul luptei politice- cu manusi- e trecut, coruptia a cuprins toate sferele de activitate din tara, guvernul este de sorginte criminala si predispus la vanzarea, ca la taraba, a propiilor cetateni, fie din motive de pura lacomie nemaiintalnita, sau poate chiar dintr-o ura incomensurabila, impotriva propiilor cetateni.Oricare ar fi motivul, si acest guvern demonstreaza zi de zi, ca prosperitatea cetatenilor este cum mult mai prejos decat interesele clientelei politice, care cheltuieste milioane de euro, in casinouri de pe tot mapamondul, in timp ce sute de
romani parasesc zilnic tara, pornind intr-o pribegie umilitoare, iar alte sute -zilnic, deasemeni- cad prada depresiei si diverselor boli, datorita creierii unui mediu ostil- din toate punctele de vedere- un mediu corupt, anxios, plin de stress si chiar de lipsuri alimentare, cea ce fac din Romania, candva “granarul Europei”, cea mai saraca si debusolata tara si societate de pe continent.Intr-adevar, de ani de zile, si mai accentuat, mai intens cu fiecare zi, se dovedeste ca timpul politicii romanest a trecut, a venit timpul actiunii, actiune care daca nu este luata imediat, va fi prea tarziu, Romania va colapsa si nu cred ca mai este vreo natie care sa vrea sa ne mai ajute.Iar in circumstantele geografice si istorice ale tarii, colapsul Romaniei va insemna de fapt dezintegrarea ca stat unitar.

Indraznesc sa sper ca Armata romana are in frunte un adevarat patriot, un adevarat militar si nu un soldatel de plumb, si sper ca dvs. si toti ofiterii superiori ai armatei, ati ajuns la concluzia ca Armata nu este o institutie destinata doar operatiunilor de razboi, ci este o institutie care-chiar mai mult- are dreptul, datoria, obligatia sa apere nu numai integritatea tarii, dar si prosperitatea cetatenilor ei, care prin taxele lor, sustin institutia militara. Aceasta datorie este la fel de valabil de indeplinit in orice situatie, cand dusmanul este din afara, sau ca acum, cand acesta este chiar din interiorul tarii, si extraordinar, este insasi guvernul acesteia!

De acea, in numele viitorului Romaniei, aveti obligatia, ca impreuna cu ministerul de interne, cel de justitie, serviciile secrete si organizatiile civice, sa efectuati arestarea acestui guvern exacrabil si sa dispuneti trecerea totala a activitatii sale, sub control militar, pe un timp limitat (un an) timp in care trebuie sa curatati tara de marile carteluri mafiote, care practic distrug intreaga tara, nu numai economic, carteluri care impreuna cu guvernantii actuali cat si din guvernarile precedente, trebuie judecati pentru distrugerea economiei nationale, in mod voit si planificat cu scopul de a-si satisface dorintele de inavutire si exercitare a puterii, lucru obtinut dealtfel, prin inducerea in eroare a populatiei si prin generarea unei societati, dar mai ales a unui guvern de tip mafiotic. In acest timp trebue sa dati o sansa poporului roman de a-si exprima clar optiunea pentru forma de guvernamant dorita, (monarhie sau republica) sau, daca vreti sa ramaneti in istoria universala ca un general Franco al Romaniei, trebuie sa instaurati monarhia la carma tarii, fie in varianta prin reanodarea firului istoric, fie prin modelul detailat de mine in articolul “Regi si Presedinti”, care este postat pe multe din paginile armatei romane.

Politica in Romania, cat si orice optiune pentru progres si prosperitate, au esuat din ziua in care a fost ales ca presedinte I.Iliescu, acum totul este in puterea dvs. si a ofiterilor cu adevarat patrioti, si anume in decizia pe care o aveti de luat: ramaneti in continuare doar niste militari cuminti care va incasati salariile grase, contra mentinerii mafiei la carma tarii, sau veti indrazni sa retezati dintr-o singura lovitura, multiplele capete ale balaurului bolnav de lacomie, infatuare si lipsa de respect pentru propiul popor.
Daca veti opta pentru acest act de inalta bravura militara dar mai ales civica, veti ramane in istoria Romaniei la fel de omagiat ca Mihai Viteazul si alti mari patrioti ai neamului, dar daca veti opta sa ramaneti “militari credinciosi guvernului” (si nu poporului), va trebui -ca in fata istoriei - sa va asumati responsabilitatea intregii
degringolade romanesti, iar numele dvs. si al armatei romane va fi dea pururi terfelit in noroi, echivalat cu tradare si lasitate.

Sa speram ca acest mesaj explicit, alaturi de sute, venite zilnic din intreaga tara, va vor da motivatia si curajul sa declansati aceasta extrem de serioasa interprindere si la fel, de o necesitate vitala pentru intreaga tara.

Thu May 13, 2010 2:27 pm

Sursa: MCP Press Agency, Mihail Miclescu



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu